Wij geven visueel vorm aan uw bedrijf.

Wij ontwikkelen de huisstijl die past bij uw bedrijf. Gebaseerd op de kernwaarden en werkzaamheden die uw bedrijf uniek maakt. Uiteraard met als doel de gewenste doelgroep te kunnen bereiken. In een huisstijlboek worden naast uw logo ook de kleuren, lettertypes en secundaire uitingen vastgelegd. Op deze manier kunnen al uw online en offline boodschappen op een consistente manier worden uitgewerkt.

Branding

Branding

Strategie

Research

Wat is er uniek aan uw bedrijf of product? Wat zijn de kernwaarden? Wij gaan graag met u in gesprek om de kracht van uw bedrijf te ontdekken. Deze informatie vormt namelijk de basis van uw bedrijfsuitstraling.

Om een passende bedrijfsidentiteit te creëren gaan wij niet alleen met u in gesprek. Wij voeren ook een brancheonderzoek uit en analyseren de doelgroep om een goed beeld te krijgen van de huidige markt. De combinatie van deze werkwijzen geven ons de gelegenheid u als merk te positioneren.

Merkpositionering & Merkidentiteit

Resultaten uit ons onderzoek vormen de basis voor een onderbouwde merkpositionering. Hierin wordt het onderscheidend vermogen van uw product of bedrijf naar voren gehaald.

De positionering voeren wij uit door middel van de ontwikkeling van een merkidentiteit. De merkidentiteit bestaat in ieder geval uit de beschrijving van kernwaarden en een beeldmerk / logo. Dit kan worden aangevuld met bijvoorbeeld een slogan of visuele elementen die kracht bijdragen.

Design

Huisstijlontwikkeling

Met onze design elementen geven wij visueel vorm aan uw bedrijf. Ze maken deel uit van de gehele merkidentiteit.

Grafische vormgeving

Naast het ontwikkelen van een huisstijl kunnen wij uiteraard ook de vormgeving verzorgen voor uiteenlopende (reclame)producten.

Door ons ontwikkeld

Logo's

Vaak wordt een beeldmerk als logo gezien. Eigenlijk onterecht want een beeldmerk is slechts één van de opties bij de ontwikkeling van een logo. Er zijn vele logo-varianten mogelijk: typografisch logo, monogram, embleem, een losstaand symbool of een combinatielogo. Voor uiteenlopende opdrachtgevers ontwikkelden wij bovenstaande logo’s.

Reclameproducten

Wij leveren ook uw reclameproducten. Met onze productkennis en netwerk aan druk- en printbedrijven kunnen wij u de meest geschikte reclameproducten adviseren, ontwerpen en leveren.

Wij leverden brandingdiensten aan