Webdesign op maat, voor elk formaat.

Wij ontwikkelen professionele websites op maat, op basis van uw wensen en doeleinden. Ook voor de kleinere ondernemers en ZZP’ers die niet een té uitgebreid pakket nodig zijn. Websites die wij opleveren kunnen eenvoudig beheerd worden in WordPress. Bovendien is de website standaard goed vindbaar in Google.

Webdesign

Al onze websites zijn standaard:

Uw doelen en wensen centraal

Wat verder noodzakelijk is voor een goede, conversie-gerichte website hangt volledig af van uw (bedrijfs)situatie. Om tot een waardevol advies te komen gaan wij graag met u in gesprek. De doeleinden en wensen voor de nieuwe website zijn belangrijke uitgangspunten.

Wat een professionele website op maat voor u kost is om die reden op voorhand lastig te bepalen. Wij ontwikkelen uw website voor een eenmalig bedrag. Na oplevering onderhouden wij uw website en voeren updates door zodra dit nodig is. Deze werkzaamheden behoren tot ons serviceabonnement. Op deze manier kunnen wij uw website veilig en up-to-date houden.

Serviceabonnement

Wilt u meer weten over onze hosting & onderhoud? Download gerust onze brochure.

Zorgeloos online

Wij bouwen uw website, daar hoeft u niet naar om te kijken. De website gaat niet eerder online dan dat alle teksten, afbeeldingen en functionaliteiten functioneren. U hoeft zelf verder niets af te bouwen. Wij leveren de website op met een bijbehorend serviceabonnement. Mocht u in de toekomst wijzigingen willen doorvoeren dan is dit eenvoudig te doen via uw gebruikersaccount in CMS WordPress.

Ons Serviceabonnement is opgebouwd uit drie belangrijke elementen, te weten: hosting, onderhoud en een bijbehorende SLA (Service Level Agreement). De uiteindelijke abonnementsprijs is afhankelijk van uw wensen en samenstelling van deze drie elementen.

Onze trots

Opgeleverde websites