Het gezicht
achter Kreatief

Tijdens de opleiding Media & Entertainment Management werd veelal Problem Based Learning toegepast. Hoewel ik liever spreek over uitdagingen is dit een goede leermethode geweest om te leren omgaan met nieuwe of herhalende ‘problemen’. Naast Concept thinking is zelfmanagement een belangrijke basis geweest van wat ik vandaag de dag toepas voor de bedrijfspresentatie van bedrijven.

Danny Kremer

Wij staan voor

sinds 2015

Als opgeleid mediamanager schreef ik in 2015 Kremer Webdesign in bij de Kamer van Koophandel. Tegelijkertijd vond ik het belangrijk om binnen een bedrijf werkervaring op te doen. Bij Koops Reclame kreeg ik de kans mijzelf te ontwikkelen als grafisch vormgever in de ‘sign’ branche. In 7 jaar tijd heb ik mijn materiaal- en productkennis kunnen ontwikkelen die ik nu gebruik als basis voor mijn advies in de fysieke reclame-uitingen.

Sinds 2022 ben ik mij volledig gaan focussen op de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf. Hier past ook een naamswijziging bij die aansluit op de werkzaamheden die wij als bedrijf uitvoeren: het creatieve proces in het ‘vermarkten’ van een bedrijf, product of dienst. 

Danny Kremer 2

Danny Kremer

Mediamanager
Prestatiegericht
0%
Kritisch
0%
Gestructureerd
0%
Doorzettingvermogen
0%
Zelfverzekerd
0%
Flexibiliteit
0%