Brandsma De Jong

Brandsma De Jong

In gebruik sinds

december 2023

Brandsma De Jong

De nieuwe website van Brandsma De Jong – makelaars en taxateurs kenmerkt zich door een unieke presentatie. Deze niet alledaagse website is uiteraard voorzien van een actueel woningaanbod dankzij een API koppeling met het CRM systeem dat de makelaar gebruikt. Brandsma De Jong is een dynamisch makelaarskantoor dat zich niet alleen verbindt aan de woningmarkt, maar ook maatschappelijk actief betrokken is. Dat is één van de redenen dat iedere locatie zijn eigen subsite heeft. Zo wordt lokale betrokkenheid gemaximaliseerd.

Voor vestiging Groningen – Lagro Ebens ontwikkelden wij eveneens de nieuwe website. Gebaseerd op de eigen huisstijl van Lagro Ebens, maar dezelfde functionaliteiten en uitstraling als Brandsma De Jong.

Wij hebben genoten van het ontwikkelingsproces. De combinatie van het ontwerp, de technische functionaliteiten en marketingoverwegingen maakt het een website waar wij zelf in ieder geval trots op zijn.

Wilt u ook eens sparren over uw huidige of nieuw te ontwikkelen website? Wij horen het graag.

 

Doorontwikkeling huisstijl, Secundaire Vormgeving
Berichten Module, Snelknoppen, Google Maps, Fotoalbum, Bijzonder aanbod met makelaarsfunctionaliteiten, Contactformulier, API Koppeling – Woningaanbod, Medewerkers Module, Multisite
Google Analytics
Onze trots

Andere klantcases