Wietse Tuin- en Terreininrichting

Wietse

Online sinds

februari 2022

Wietse

Van oorsprong is Wietse een bestratingsbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren. Steeds meer specialiseren zij zich in het complete pakket tuin- en terreininrichting. Om dit zichtbaar te maken hebben wij een website ontwikkeld met een uitgebreid projectenoverzicht vol met werkzaamheden in riolering, grondwerk, bestrating, houtbouw, erfafscheidingen en montage.

Met het ingebouwde offerteformulier kan Wietse op een efficiëntere wijze een offerte op maat leveren. Zo heeft u als bezoeker sneller en doelgerichter een prijsindicatie en kan Wietse zich focussen op het eindproduct.

Telefoons worden groter, om die reden is het menu op de mobiele versie rechtsonder geplaatst. Op die manier kunt u eenvoudiger door de website navigeren zonder over te pakken.

Benieuwd naar wat Wietse zoal maakt? Bekijk dan vooral het projectenoverzicht.

Branding

Doorontwikkeling huisstijl, Secundaire Vormgeving, Eigen foto’s

Webdesign

Projecten Module, Snelknoppen, Offerteformulier, Google Maps, Fotoalbum

Marketing

Google Mijn Bedrijf
Onze trots

Andere klantcases

Vakantiesluiting

Wegens vakantie zijn wij van zaterdag 3 tot maandag 26 september minder goed bereikbaar. De mail wordt wél gelezen, maar zal vanaf 26 september weer in behandeling worden genomen.

Spoed?

Bij eventuele mankementen of storingen kunt u ons een mail sturen of bellen als het dringend is. We blijven een optimale gebruikerservaring voor uw klanten nastreven.