Logo ontwerp

Vaak wordt een beeldmerk als logo gezien. Eigenlijk onterecht want een beeldmerk is slechts één van de opties bij de ontwikkeling van een logo. Er zijn vele logo-varianten mogelijk: typografisch logo, monogram, embleem, een losstaand symbool of een combinatielogo.

Logo ontwerp

Het ontwikkelingsproces:

Logo laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een logo ontwerper? Bij ons kunt u terecht voor professionele logo ontwikkeling voor uw bedrijf, als zzp’er, als stichting of vereniging. Wij begrijpen dat het hebben van een goed ontworpen logo essentieel is voor het opbouwen van een sterk merk en het creëren van een professionele uitstraling. Voor ons is dit de basis van een huisstijl. Daarom streven wij ernaar om logo’s te ontwerpen die zowel uw identiteit weerspiegelen als aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep.

Type logo's vs. kosten

Soorten logo’s

Een logo kan op verschillende manieren worden vormgegeven, afhankelijk van uw voorkeur en merkidentiteit. Een typografisch logo maakt gebruik van letters en typografische elementen om uw merk weer te geven. Dit soort logo’s kunnen minimalistisch en strak zijn, wat ze ideaal maakt voor moderne en professionele merken. Een monogram logo bestaat uit de samenvoeging van meerdere initialen of letters, wat een gevoel van exclusiviteit en raffinement kan creëren. Een embleem logo combineert tekst en beeld om een ​​compact en herkenbaar logo te creëren. Dit soort logo’s zijn vaak traditioneel van aard en worden vaak gebruikt door merken met een historische achtergrond. Denk hierbij vooral ook aan de automerken. Tenslotte hebben we het combinatielogo, waarbij tekst en beeld naast elkaar worden geplaatst om een ​​onderscheidend merkbeeld te creëren.

Wat kost een logo?

Nu u een idee heeft van de verschillende soorten logo’s die u kunt overwegen, is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn van een logo ontwerp. Bij het bepalen van de prijs van een logo, kijken we naar de complexiteit van het idee / ontwerp en het ontwerpproces. Een eenvoudig logo met minder detail zal over het algemeen minder kosten dan een complex logo met veel elementen. Het ontwerpproces omvat het onderzoeken van uw merk, het maken van concepten, het aanpassen en verfijnen van het ontwerp totdat u tevreden bent. Wij streven naar transparantie en helderheid bij het bepalen van de kosten zodat u weet wat u kunt verwachten.

De meerwaarde van een lokaal designbureau

Bij Kreatief Mediadesign hanteren we een persoonlijke aanpak die niet te vergelijken is met online ontwerp tools. Het laten ontwerpen van een logo door Kreatief Mediadesign kent vele voordelen:

Maatwerk

Een uniek, op maat gemaakt ontwerp die door niemand anders wordt gebruikt.

Affiniteit

Wij denken in het belang van uw bedrijf, product of dienst.

Huisstijl bewaking

Wij bewaken de huisstijl van uw bedrijf, merk of product.

Toekomst-proof

We staan klaar om u te assisteren bij toekomstige reclameproducten, marketingdiensten en ontwerpvraagstukken.

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op voor vragen over logo-ontwikkeling of vraag alvast een afspraak aan.

Onze hulp

Werkwijze

Inventarisatie
In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw plannen en wensen. De eerste ideeën zullen al in dit gesprek ontstaan.
Ontwerpfase
Op basis van de ideeën werken wij een concept uit die past bij uw bedrijf of product.
Correctie & Finetunen
In deze fase zijn wij zelf zéér benieuwd of wij een voltreffer hebben bereikt. Een kritische beoordeling is in deze fase van belang.
Oplevering
Na de juiste afwegingen te hebben gemaakt, zetten we de puntjes op de i. De bestanden zullen worden opgeleverd zoals besproken in de inventarisatiefase.
Onze trots

Opgeleverde logo's