Functioneel & Creatief gevonden.

Uw bedrijf mag er zijn, maar wordt u ook gevonden? Om het gewenste imago te creëren en de boodschap bij uw doelgroep te bereiken is (online) marketing van belang.

De afstemming tussen de boodschap en de combinatie van communicatiekanalen is bepalend in de mate waarin u functioneel & creatief wordt gevonden.

Marketing

Marketing

Strategie

Research

Een advertentie kan al snel een doelgroep bereiken! Maar is het ook de juiste doelgroep? Om marketing effectief in te zetten is het belangrijk om de doelgroep in kaart te brengen.

Met een doelgroepanalyse en persona-omschrijvingen helpen wij u bij het bepalen van deze doelgroep.

Communicatiekanalen

Zodra de doelgroep is bepaald kan een marketingstrategie worden opgesteld. Hierin nemen wij de communicatiekanalen op die belangrijk zijn om deze doelgroep te kunnen bereiken. Dit kunnen zowel online als offline communicatiekanalen zijn.

Marketingcampagne

Mogelijk wilt u voor een vaste periode een product of uw bedrijf promoten. Het opzetten van een campagne met een duidelijke communicatieplanning en verdeling van content is cruciaal voor succes.

Producten & Diensten

Online Marketing

Met onderstaande diensten en producten kunnen wij u helpen bij de juiste doelgroep terecht te komen en tevens (beter) gevonden te worden.

Offline Marketing

Wij kunnen uw producten niet alleen online maar ook via de traditionele communicatiekanalen aan de man brengen.

Reclameproducten

Wij leveren ook uw reclameproducten. Met onze productkennis en netwerk aan druk- en printbedrijven kunnen wij u de meest geschikte reclameproducten adviseren, ontwerpen en leveren.

In de praktijk

Marketingdiensten