Over Kreatief

In marketing & communicatie gaat het om zien en gezien worden. Ieder bedrijf wil goed gezien worden, maar wordt zij onder de doelgroep ook gezien zoals ze gezien zou willen worden? Om verbondenheid te creëren is wederzijds begrip noodzakelijk. Ligt u op één lijn met uw doelgroep?

Over ons

Wij staan voor

Onze focus

Kreatief Mediadesign focust zich op de presentatie van bedrijven in de markt. Hoe worden de producten en/of diensten aan de man gebracht? Is de bedrijfsuitstraling op orde en worden de juiste marketing- en communicatiekanalen gebruikt? Kreatief adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van online én offline media. Zo willen wij ieder bedrijf visueel communicatief optimaliseren. Dit doen wij op basis van webdesign, branding, marketing en reclame.

Wij geloven in maatwerk, ieder bedrijf is uniek. In onze werkwijze hechten wij waarde aan klantgerichtheid en kwalitatief goede producten tegen een eerlijke prijs. Dat is kenmerkend voor onze dienstverlening.

Het gezicht achter Kreatief

Samenwerken?

Werken vanuit je kracht en krachten bundelen. We staan dus altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Vakantiesluiting

Wegens vakantie zijn wij tot maandag 5 juni minder goed bereikbaar. De mail wordt wél gelezen, maar zal vanaf 5 juni weer in behandeling worden genomen.

Spoed?

Bij eventuele mankementen of storingen kunt u ons een mail sturen of bellen als het dringend is. We blijven een optimale dienstverlening en gebruikerservaring nastreven.