Webdesign in Appingedam.

Website laten maken? – Kreatief Webdesign Appingedam

Creatief webdesign in Appingedam; Kreatief Webdesign (voorheen Kremer Webdesign) ontwikkelt professionele websites op maat, op basis van uw wensen en doeleinden. Gebruiksvriendelijk op elk apparaat en goed vindbaar in Google.

Ook voor de kleinere ondernemers en ZZP’ers die niet een té uitgebreid pakket nodig zijn, leveren wij design op maat. Onze websites kunnen eenvoudig worden beheerd in WordPress. Bovendien is de website standaard goed vindbaar in Google.

Landingspagina Plaatsen

Al onze websites zijn standaard:

Uw doelen en wensen centraal

Wat verder noodzakelijk is voor een goede, conversie-gerichte website hangt volledig af van uw (bedrijfs)situatie. Om tot een waardevol advies te komen gaan wij graag met u in gesprek. De doeleinden en wensen voor de nieuwe website zijn belangrijke uitgangspunten.

Wat een professionele website op maat voor u kost is om die reden op voorhand lastig te bepalen. Wij ontwikkelen uw website voor een eenmalig bedrag. Na oplevering onderhouden wij uw website en voeren updates door indien dit nodig is. Deze werkzaamheden behoren tot ons serviceabonnement. Op deze manier kunnen wij uw website veilig en up-to-date houden.

Mobielgeschikte websites

Uw website wordt responsive opgeleverd, dat betekent goed visueel zichtbaar op de mobiel, tablet en laptop/desktop.

Zelf beheren

Indien gewenst kunt u teksten, prijslijsten en afbeeldingen zelf wijzigen in CMS WordPress.

Goed vindbaar in Google

Standaard zijn de websites van Kreatief Webdesign goed vindbaar in Google. Indien gewenst kan dit opgeschaald worden met een SEO en SEA strategie.

Lancering & Nazorg

Met ons serviceabonnement krijgt uw website de aandacht die zij verdient, met inbegrip van updates en onderhoud.

Onze trots

Opgeleverde websites